Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk is een allround logopediepraktijk in de Staatsliedenwijk, Stedenwijk Midden, Stripheldenbuurt, Almere Buiten en Waterwijk in Almere die al meer dan 25 jaar bestaat. Als logopedisten houden wij ons bezig met de communicatie. Wij onderzoeken, behandelen en geven adviezen bij problemen met spraak, taal, stem, eten- en drinken, mondgedrag en gehoor. Binnen onze praktijk zijn er meerdere specialisaties waaronder Stotteren, Sensorische Integratie (SI), Prompt, Hanen en OMFT.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie. Alle logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Onze logopedistes zijn lid van de NVLF. Wij zijn DTL proef .

Wanneer u uzelf of uw kind wilt aanmelden voor behandeling kunt u telefonisch (06-17390648) of via info@logopediestedenwijk.nl contact opnemen met één van onze logopedisten.

Corine van Kleeff-Vliegen

Logopedist en Sl therapeut

In 1988 ben ik als logopediste met veel plezier en enthousiasme in deze praktijk begonnen en dat gevoel heb ik na al die jaren nog steeds. In deze praktijk kom ik in aanraking met veel verschillende culturen en dat maakt het werken hier boeiend en levendig! Ik hou van werken met kinderen omdat ze mij uitdagen een tikkeltje rebels en creatief te blijven. Als ik ervaar dat ze echt beter leren praten en daardoor beter kunnen communiceren met hun omgeving en dat dat dankzij een duwtje in de rug van de logopedie komt dan besef ik dat ik dit het mooiste vind van ons vak. Ouders zijn daarbij erg belangrijk. Mijn motto is dan ook: Samen maken we het verschil in het belang van het kind!

Anita Grijalva Dueñas

Logopedist

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Windesheim. Met enthousiasme begin ik mijn carrière als logopedist in deze praktijk.

Werken met (meertalige) kinderen is wat mij voldoening geeft. Door mijn eigen meertalige achtergrond begrijp ik hoe een kind zich kan voelen zodra hij niet begrepen wordt. Ik vind het belangrijk dat elk kind zijn emoties, behoeftes en wensen in welke taal dan ook kan en mag uiten. Zodra dit niet goed lukt, kan logopedie mogelijk uw kind verder op weg helpen.

Tijdens de behandelingen zorg ik ervoor dat deze aansluiten bij de behoeftes en mogelijkheden van het kind. Ouders spelen hierbij een belangrijke rol. Samen komen we verder!