Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk

                   wie zijn wij?Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk is een allround logopediepraktijk in het centrum van Almere die al meer dan 25 jaar bestaat. Als logopedisten houden wij ons bezig met de communicatie. Wij onderzoeken, behandelen en geven adviezen bij problemen met spraak, taal stem, eten- en drinken, mondgedrag en gehoor. Binnen onze praktijk zijn er meerdere specialisaties waaronder Stotteren, Sensorische Integratie (SI), Prompt, Hanen en OMFT. 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie.Alle logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Onze logopedistes zijn lid van de NVLF. Wij zijn DTL proef .

Wanneer u uzelf of uw kind wilt aanmelden voor behandeling kunt u telefonisch (036 - 844 469 56) of via info@logopediestedenwijk.nl  contact opnemen met één van onze logopedisten.

Corine van Kleeff-Vliegen

Logopedist en Sl therapeut

In 1988 ben ik als logopediste met veel plezier en enthousiasme in deze praktijk begonnen en dat gevoel heb ik na al die jaren nog steeds. In deze praktijk kom ik in aanraking met veel verschillende culturen en dat maakt het werken hier boeiend en levendig! Ik werk voornamelijk met kinderen en ik betrek de ouders bij mijn behandeling. Mijn motto is dan ook, samen doen in het belang van het kind!

Tonina Salm

Logopedist en stotterspecialist

Vanaf het moment dat ik logopedie ging studeren wist ik: dit vak past bij mij. Het werken  met mensen en het hen leren beter communiceren, boeit me. Ik werk sinds 1990 met veel plezier in onze groepspraktijk. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van jongeren en volwassenen die stotteren. Het betrekken van ouders binnen de therapie is voor mij essentieel. Door de Nederlandse Vereniging voor Logopedie ben ik gecertificeerd in het geven van uur behandelingen voor stottertherapie.

Dagmar Louwen

Logopedist

Met veel plezier werk al vanaf 2006 als logopedist in Almere. Samenwerken met de kinderen, ouders en scholen vind ik erg belangrijk. Wat ik wil bereiken is dat het leren gebeurd op een manier waarbij het kind nuttig bezig is, en elke week weer met veel plezier terugkomt. Geen een kind is hetzelfde, ik kijk met een open houding naar elk kind en pas me aan aan wat ze nodig hebben.


Lotte van Arkel

Logopedist

Sinds april 2013 ben ik werkzaam als logopedist bij de Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk. Het belangrijkste van de logopedie is dat een kind elke behandeling met een stralende glimlach weer naar huis gaat. In mijn behandeling kijk ik naar het kind en houd daarbij de doelen goed in de gaten. Plezier en leren gaan bij mij goed samen. De communicatie met ouders is belangrijk, zodat de kinderen thuis met plezier gaan oefenen. Ik heb een rustige en open houding, waarbij mensen zich op hun gemak voelen.