Team

Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk is een allround logopediepraktijk in het centrum van Almere die al meer dan 25 jaar bestaat. Als logopedisten houden wij ons bezig met de communicatie. Wij onderzoeken, behandelen en geven adviezen bij problemen met spraak, taal stem, eten- en drinken, mondgedrag en gehoor. Binnen onze praktijk zijn er meerdere specialisaties waaronder Stotteren, Sensorische Integratie (SI), Prompt, Hanen en OMFT.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie. Alle logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Onze logopedistes zijn lid van de NVLF. Wij zijn DTL proef .

Wanneer u uzelf of uw kind wilt aanmelden voor behandeling kunt u telefonisch (036 - 844 469 56) of via info@logopediestedenwijk.nl  contact opnemen met één van onze logopedisten.

Corine van Kleeff-Vliegen

Logopedist en Sl therapeut

In 1988 ben ik als logopediste met veel plezier en enthousiasme in deze praktijk begonnen en dat gevoel heb ik na al die jaren nog steeds. In deze praktijk kom ik in aanraking met veel verschillende culturen en dat maakt het werken hier boeiend en levendig! Ik hou van werken met kinderen omdat ze mij uitdagen een tikkeltje rebels en creatief te blijven. Als ik ervaar dat ze echt beter leren praten en daardoor beter kunnen communiceren met hun omgeving en dat dat dankzij een duwtje in de rug van de logopedie komt dan besef ik dat ik dit het mooiste vind van ons vak. Ouders zijn daarbij erg belangrijk. Mijn motto is dan ook: Samen maken we het verschil in het belang van het kind!


Dagmar Louwen

Logopedist

Met veel plezier werk al vanaf 2006 als logopedist in Almere. Samenwerken met de kinderen, ouders en scholen vind ik erg belangrijk. Wat ik wil bereiken is dat het leren gebeurd op een manier waarbij het kind nuttig bezig is, en elke week weer met veel plezier terugkomt. Geen een kind is hetzelfde, ik kijk met een open houding naar elk kind en pas me aan aan wat ze nodig hebben.

Lotte van Arkel

Logopedist en stotterspecialist

Sinds april 2013 ben ik werkzaam als logopedist bij de Groepspraktijk Logopedie Stedenwijk. Het belangrijkste van de logopedie is dat een kind na elke behandeling met een stralende glimlach weer naar huis gaat. In mijn behandeling kijk ik naar het kind en houd daarbij de doelen goed in de gaten. Ik heb een rustige en open houding, waarbij mensen zich op hun gemak voelen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van jongeren die stotteren. Het betrekken van ouders binnen de therapie is voor mij essentieel. Door de Nederlandse Vereniging voor Logopedie ben ik gecertificeerd in het geven van uur behandelingen voor stottertherapie.

Sanne Prins

Logopedist

Ouder en kind ondersteunen en handvatten bieden om er voor te zorgen dat zij communicatief zelfredzaam zijn geeft mij energie. Ik vind het zeer belangrijk dat ieder mens zijn wensen, behoefte en gevoelens kan uiten doormiddel van communicatie. Ieder kind is verschillend en dat maakt het werken als logopedist boeiend en uitdagend.

Een goede band met de kinderen die ik behandel vind ik erg belangrijk. Door wederzijdse energie en betrokkenheid kan je samen een hoop bereiken. Sinds 2018 ben ik werkzaam als logopedist en werk met plezier en enthousiasme in de praktijk.